Tag Archive: Еве колку пари има потрошено актерката Демет Оздемир на одмор!

Еве колку пари има потрошено актерката Демет Оздемир на одмор!

Добро познатата турска актерка Демет Оздемир веќе неколку дена е на летен одмор со своите 4 блиски пријатели. Актерката во целост ужива со нив и не заборава да објавува фотографии од одморот кои многу ги сакаат нејзините следбеници на Инстаграм….
Read more