Tag Archive: Еве кога ќе се игра финалето на турската серија Алев Алев

Еве кога ќе се игра финалето на турската серија Алев Алев

Турската серија Алев Алев донесе малку поинаква приказна која го привлече вниманието на гледачите. Проектот полека завршува. Првата информација беше дека серијата ќе заврши во епизодата 30. После тоа, поради падот на гледаноста, одлуката за крајот на серијата беше одложена….
Read more