Tag Archive: Еве кога ќе заврши серијата Откуп

Еве кога ќе заврши серијата Откуп

Досега се емитувани 23 епизоди од серијата, а до крајот ќе гледаме уште пет. Крајот на оваа серија ќе биде во епизодата 28. Потсетуваме дека заплетот на серијата го следи животот на професорката по музика Зејнеп (Нургул Јесилчај), која се…
Read more