Tag Archive: Еве како пропадна последниот проект на Неслихан Атагул

Еве како пропадна последниот проект на Неслихан Атагул

Неслихан Атагул се најде во центарот на вниманието со улогата на Нара во серијата Ќерката на амбасадорот. Многумина се согласуваат дека по нејзиното заминување од таа серија, заплетот веќе не е интересен и квалитетен како порано. Пред тој проект, Неслихан…
Read more