Tag Archive: Еве каде се на одмор Ханде Ерчел и Керем Бурсин! (ФОТО)

Еве каде се на одмор Ханде Ерчел и Керем Бурсин! (ФОТО)

Звездите од серијата Чукај на мојата врата се на заслужен одмор. Минатата сабота беше финалето на сезоната на овој проект. Крајот на првата сезона на серијата беше во епизодата 39, а серијата ќе продолжи во јуни. Во текот на летото…
Read more