Tag Archive: Ебру Шахин потврди дека е во врска (ФОТО)

Ебру Шахин потврди дека е во врска (ФОТО)

Откако напиша многу за лубовниот живот на младата актерка Ебру Шахин, таа одлучи да се појави на јавно место со своето момче. На тој начин, таа сакаше да разјасни со кого е во врска и да престане турскиот печата да…
Read more