Tag Archive: Ебру Шахин и Џеди Осман – врска или само маркетинг? (ФОТО)

Ебру Шахин и Џеди Осман – врска или само маркетинг? (ФОТО)

Врската помеѓу актерката Ебру Шахин и кошаркарот Џеди Осман предизвика големо внимание во Турција и пошироко. Турскиот печат пишува многу за нивната врска, има и заеднички фотографии на славната двојка, но не сите се согласуваат дека нивната врска е вистина….
Read more