Tag Archive: Ебру Шахин во врска со славниот кошаркар?

Ебру Шахин во врска со славниот кошаркар?

Добро познатата турска актерка Ебру Шахин, кого ја видовме во серијалот „Херџаи“, се вели дека е во нова лубовна врска со кошаркарот Седи Осман. Актерката веќе една недела е на летен одмор во Алачати. И кошаркарот е таму на одмор….
Read more