Tag Archive: Ебру Сахин ги изненади своите фанови од Шпанија!

Ебру Сахин ги изненади своите фанови од Шпанија!

Ебру Сахин е многу сакана актерка. Нејзината серија „Херкаи“ се емитува во многу земји низ целиот свет и многу ја сакаат сите. Но, поради пандемијата серијата престана да се снима. Ебру помисли да го искористи ова време во своја полза….
Read more