Tag Archive: Дујгу Сарисин на наводниот раскин со Чагатај Улусој – вистина или озборувања?

Дујгу Сарисин на наводниот раскин со Чагатај Улусој – вистина или озборувања?

Приватниот живот и вишокот тежина на актерот Чагатај Улусоја продолжуваат да ја заинтригираат фантазијата на турските новинари. Актерот, како и обично, не е на дофат на таблоидите и папараците, па тие бараа одговори од неговата избрана, Дујгу Сарисин. Дујгу, која…
Read more