Tag Archive: Друг пар се ожени – Џансел и Зејнеп рекле „да“!

Друг пар се ожени – Џансел и Зејнеп рекле „да“!

Турските актери Џансел Елчин (46) и Зејнеп Тугче Бајат (30) се венчаа. На свадбената церемонија присуствуваа семејството и блиските пријатели на двојката. Елчин е 16 години постар од неговата нова сопруга Зејнеп. Ова е втор брак на Џансел. Во првиот,…
Read more