Tag Archive: Друг Езел од јануари на мали екрани ?!

Друг Езел од јануари на мали екрани ?!

Компанијата Ay Yapim подготвува нови, амбициозни проекти. Еден од нив се истакнува, а според првите најави, се очекува тој да се појави на ТВ-екраните уште во јануари 2021 година. Некои одат дотаму што го нарекуваат проектот друг Езел, алудирајќи на…
Read more