Tag Archive: Домашното издание на Озге Гурел и донесе илјадници лајкови (ФОТО)

Домашното издание на Озге Гурел и донесе илјадници лајкови (ФОТО)

Внимателно се следат објавите на Озге Гурел на социјалните мрежи. Актерката моментално има 4,6 милиони следбеници. Особено, големиот број на италијански навивачи не може да се игнорира. Актерката ја следат голем број луѓе од Турција, како и од странство, а…
Read more