Tag Archive: Доказ дека сè не било во најдобар ред на снимањето на серијата Херџаи

Доказ дека сè не било во најдобар ред на снимањето на серијата Херџаи

Во последно време, на сетот има многу натписи за меѓусебните односи. Вчера дури започна приказната за скандалот на снимањето и дека главниот актер Акин Акинозу дошол на сетот во алкохолизирана состојба. Денес Акин е повторно во центарот на вниманието. На…
Read more