Tag Archive: Добра можност за Бахар Шахин

Добра можност за Бахар Шахин

После нејзината улога во серијата Залим Истанбул, Бахар Шахин доби многу деловни понуди. Бахар ја одреди серијата во која ќе глуми во новата сезона. Познатата актерка се враќа на сцената со сосема поинаква продукција. Наскоро ќе се формира екипата на…
Read more