Tag Archive: Доаѓа изненадување за сите оние кои чекаат за проектите на Чагатај Улусој!

Доаѓа изненадување за сите оние кои чекаат за проектите на Чагатај Улусој!

Чагатај Улусој е многу сакан од јавноста. Секој ја чека неговата нова серија „Барбарос“ која ќе се емитува на ТРТ1. Но, тука доаѓа уште една добра вест за фановите на Чагатај. Овој пат доаѓа веста за серијалот „Заштитник“ што се…
Read more