Tag Archive: Дилемата веќе ја нема – Ханде Ерчел и Керем Бурсин се заедно! (ФОТО)

Дилемата веќе ја нема – Ханде Ерчел и Керем Бурсин се заедно! (ФОТО)

Главните протагонисти на турската серија, Чукај на мојата врата, Ханде Ерчел и Керем Бурсин, останаа заедно на Малдивите, каде се одморија за време на паузата во снимањето на серијата. Во претходните денови тие поставија неколку интересни инстастории кои привлекоа големо…
Read more