Tag Archive: Дилара Аксујек и Џејхун Менгироглу раскина

Дилара Аксујек и Џејхун Менгироглу раскина

Раскина уште една позната турска двојка. Овој пат тоа е актерска двојка, Дилара Аксујек и Џејхун Менгироглу. Откако пишуваше во турските медиуми и разни шпекулации, Дилара реши да зборува за таа тема и да ги отстрани сите сомнежи. Таа потврди…
Read more