Tag Archive: Дилан Чичек Дениз е принудена да направи измени во својот изглед!

Дилан Чичек Дениз е принудена да направи измени во својот изглед!

Дилан Чичек Дениз ќе биде протагонист заедно со Бурак Дениз во најновата серија „Yarım Kalan Aşklar“. Поради серијата, од актерката е побарано да направи измени во нејзиниот изглед. Актерката сподели фотографии на Инстаграм со својот нов изглед. Таа ја исече…
Read more