Tag Archive: Демет Оздемир ја поддржа новата серија

Демет Оздемир ја поддржа новата серија

Демет Оздемир, која ја толкува улогата на Зејнеп, во ТВ серијата „Dovdugun Ev Kaderindir“, ја сподели својата возбуда поради новата серија што се појави на екранот со првата епизода пред некој ден. На социјалната мрежа, таа поддржа друга ТВ серија…
Read more