Tag Archive: Демет Оздемир: Станав актерка

Демет Оздемир: Станав актерка, така што моите родители ќе бидат горди на мене

Демет Оздемир неодамна сними видео во живо на Инстаграм и сподели важни информации за нејзиниот живот. Еве неколку точки од нејзиниот говор: – Јас сум многу нетрпелива и нетолерантна. – Никогаш не давам наредби на други луѓе. Пазим од правење…
Read more