Tag Archive: Демет Оздемир подготвува изненадување за оние кои ја чекаат серијата „Dogdugun Ev Kaderindir (Мој дом)“ (ФОТО)

Демет Оздемир подготвува изненадување за оние кои ја чекаат серијата „Dogdugun Ev Kaderindir (Мој дом)“ (ФОТО)

Гледачите на ТВ серијата Dogdugun Ev Kaderindirр, што се емитува на екраните на ТВ8, се лубопитни кога ќе започне серијата. Како што е познато, снимањето на серијата беше запрено и немаше пренос за време на пандемијата. Во мај, снимањето продолжи…
Read more