Tag Archive: Демет Оздемир има ново момче?!

Демет Оздемир има ново момче?!

Според турскиот таблоид „Таквим“, актерката Демет Оздемир повторно е во лубовна врска. Таа информација денес ја пренесоа други медиуми, повикувајќи се на Таквим. Во текстот на тој таблоид се вели дека информациите дошле од извор близок на актерката. Демет наводно…
Read more