Tag Archive: Демет Оздемир за нејзината врска со Џан Јаман

Демет Оздемир за нејзината врска со Џан Јаман

Демет Оздемир вчера одговори на новинарските прашања. Меѓу другото, новинарите беа најзаинтересирани за нејзиното мислење во врска со целокупната состојба со Озан Гувен и нејзината врска со колегата Џан Јаман. Кога станува збор за Озан Гувен, актерката рече дека веќе…
Read more