Tag Archive: Демет Оздемир гo започнa летниот одмор со поза со бикини. Еве со кого го поминува одморот!

Демет Оздемир гo започнa летниот одмор со поза со бикини. Еве со кого ужива во летниот одмор!

Демет Оздемир беше ставена во карантин дома околу 2,5 месеци поради пандемија на коронавирус. Актерката конечно започна да презема чекори кон нормализација. Демет замина на годишен одмор со пријателите. Актерката со својата убавина, доби илјадници лајкови и коментари од своите…
Read more