Tag Archive: Демет Оздемир ги посрамоти оние што зборуват за нејзината тежина!

Демет Оздемир ги посрамоти оние што зборуват за нејзината тежина!

Познатата актерка Демет Оздемир е едно од имињата кои често споделуваат на социјалните медиуми. Таа, која има природна стратегија за споделување, управува со својата сметка како што сака, без никаква поддршка од која било агенција или специјалист. Познатата актерка, чии…
Read more