Tag Archive: Демет Оздемир во ликот на Аватар (ФОТО)

Демет Оздемир во ликот на Аватар (ФОТО)

Демет Оздемир често привлекува внимание со својот хумор. Актерката со своите објави ги измами насмевките на обожавателите. Таа ги објави своите фотографии пред огледалото додека правеше пауза од снимањето на трејлерот за серијата Мој дом. Додека актерката одмараше за време…
Read more