Tag Archive: Демет Оздемир воодушеви со својот настап на „Турскиот Оскар“ (ФОТО)

Демет Оздемир воодушеви со својот настап на „Турскиот Оскар“ (ФОТО)

46-тата награда „Golden Butterfly“ се одржа во Турција. Покрај победниците, посебно внимание привлече и младата актерка Демет Оздемир. Актерката се појави на церемонијата на доделување награди во црн фустан, и предизвика воздишки и коментари од сите присутни. Следуваат фотографии. Дали…
Read more