Tag Archive: Датумот на емитување на серијата Ариза е познат

Датумот на емитување на серијата Ариза е познат

Новата серија „Ариза“ со Толга Сариташ и Ајча Ајсин Туран во главните улоги ќе се сретне со публиката во недела на 13 септември. Објавен е и постер од серијата што ги брои деновите кога ќе биде објавен. Дуото, кое остава…
Read more