Tag Archive: Дали Јилдиз доаѓа со нов имиџ? Еда Еџе како бомба во сетот на Забрането јаболко!

Дали Јилдиз доаѓа со нов имиџ? Еда Еџе како бомба во сетот на Забрането јаболко!

Бидејќи новата сезона полека се приближува, снимањето на ТВ сериите се забрзува. Додека многу ТВ серии почна да се подготвуваат, некои од нив веќе започнаа со снимање. Како што се враќаат летните серии на екранот, истотака доаѓаат и вестите за…
Read more