Tag Archive: Дали Фарах Зејнеп Абдула и Рејмен се во врска?

Дали Фарах Зејнеп Абдула и Рејнмен се во врска?

Лубовната врска помеѓу комичарот Доу Демиркол и актерката Фара Зејнеп Абдула, не траеше долго. Откако го напушти Демиркол, неговото место го замени Јусуф Акташ, познат по прекарот „Рејмен“, феномен на социјалните медиуми. Актерката е видена како игра тенис со Рејмен…
Read more