Tag Archive: Дали Каја ќе ја сврти приказната наопаку во серијата Забрането јаболко?!

Дали Каја ќе ја сврти приказната наопаку во серијата Забрането јаболко?!ВИДЕО

Публиката беше многу среќна со враќањето на Бариш Килич, кој му даде живот на ликот на Каја, во претходната недела. Сепак, во последно време има забележителен пад на гледаноста на сериjata … За да се запре овој пад, сценаристите се…
Read more