Tag Archive: Дали денес би ја препознале султан Михриман?

Дали денес би ја препознале султан Михриман?

Имаше 27 години кога играше во хит серијата „Сулејман величествениот“. До 2014 година ја играше Михриман, единствената ќерка на Сулејман и султанката Хурем. Вилдан Пелин Карахан денес има 33 години. Вилдан е родена во Анкара каде завршила основно и средно…
Read more