Tag Archive: Гуркан Топчу и Фатма Топбас за свадбата

Гуркан Топчу и Фатма Топбас за свадбата

Гуркан Топчу и Фатма Топбас беа забележани вчера во трговскиот центар Нисанташи Сити Мол. Новинарите го искористија за да им постават неколку прашања, а најголемиот број се однесуваа на нивната венчавка. Парот призна дека поставиле и датум за венчавка, но…
Read more