Tag Archive: Гупсе Озај е бремена?

Гупсе Озај е бремена?

Долгоочекуваната свадба се случи во среда, 29 јули. Во вечерните часови, турските актери Бариш Ардуч и Гупсе Озај излегоа на „лудиот камен“ по 6 години врска. Скромна церемонија се одржа во присуство на блиски роднини и пријатели. Двојката планира да…
Read more