Tag Archive: Голем шок за серијата Бабил

Голем шок за серијата Бабил

Тимот започна со работа минатата недела за втората сезона од серијата „Бабил“, која со големо воодушевување ја гледаа на екраните на телевизијата „Стар“. Фотографиите направени од сетот покажаа дека актерите копнеат едни за други и дека нивната енергија е голема….
Read more