Tag Archive: Големо изненадување за Шевал Сам

Големо изненадување за Шевал Сам, Еда Еџе и Несрин Џавадзаде од фановите на Забрането јаболко!

Додека возбудата за новата сезона на серијата Забрането јаболко го достигна својот врв, честите објавувања на трите жени ад серјата на социјалните медиуми привлекуваат внимание. Шевал Сам, Еда Еџе и Несрин Џавадзаде, кои неодамна се состанаа на едно место во…
Read more