Tag Archive: Голема трагедија во семејството на актерката Фатма Хумејра Акбај

Голема трагедија во семејството на актерката Фатма Хумејра Акбај

Популарната Хумејра ја дозна веста што му го крши срцето! Актерката го загуби својот син Садик, кој имаше 47 години. Фатма се загрижи откако нејзиниот син не одговори на нејзините повици. Следниот ден отиде да провери дали е сè во…
Read more