Tag Archive: Голема и важна одлука во романсата на Лубов на под кров

Голема и важна одлука во романсата на Лубов на под кров

Серијата Лубов на под кров ќе се емитува на екраните на Канал Д во сабота навечер. Романтичната хумористична серија „Романса од врата“ е закажана за во сабота, бидејќи серијата „Нов живот“ започнува во четврток. Па, што ќе се случи во…
Read more