Tag Archive: Гокче Акилидиз се разведела од сопругот

Гокче Акилидиз се разведела од сопругот, сега се подготвува за нова улога

Еве неколку вести од животот на младата актерка Гокче Акилидиз. Гокче го завршила процесот за развод од нејзиниот сопруг Мустафа Озјурт. Судот донесе одлука и ја довери старателството над нивниот син Омер. Двојката е во брак од 2017 година. По…
Read more