Tag Archive: Гокберк Демирчи и Озге Јагиз – лубов и во серијата и надвор од серијата

Гокберк Демирчи и Озге Јагиз – лубов и во серијата и надвор од серијата

Озге Јагиз и Гокберк Демирчи, кои играа двајца лубовници во ТВ сериите Јемин-Заклетва, кои урнаа гледање записи на Канал 7, веќе не ја кријат својата врска. Гокберк Демирчи се придружи на семејството Јагуз. Телевизиската серија Јемин (Заклетва) во која глумат…
Read more