Tag Archive: Годинава нема летен одмор за Серкан и Озген. Еве ја причината!

Годинава нема летен одмор за Серкан и Озге. Еве ја причината!

Вчера, познатиот турски актер Серкан Чајоглу беше виден од новинарите во берберница и застана да зборува со нив. Актерот рече за ситуацијата во која минуваме: „Секако дека оваа пандемија ни пречи многу, но здравјето доаѓа во прв план“. Исто така,…
Read more