Tag Archive: Гласините за врската на парот од серијата Чукај на мојата врата не запираат

Гласините за врската на парот од серијата Чукај на мојата врата не запираат

Во последно време има многу наслови за фактот дека помеѓу Керем и Ханде има нешто повеќе од пријателство. Двојката во серијата „Чукај на мојата врата“ поминува многу време заедно. Тие често се насмеани и Ханде се чувствува многу убаво во…
Read more