Tag Archive: Гестот на Озге Гурел кон нејзиното момче Серкан Чајоглу

Гестот на Озге Гурел кон нејзиното момче Серкан Чајоглу

Овие денови Озге Гурел во ТВ серијата Господин погрешен, со Џан Јаман ќе го претстави ликот на Езги. Актерката извесно време не беше на екраните, а од почетокот на летото ја воодушеви публиката со романтичната хумористична серија на Фокс. Серијата…
Read more