Tag Archive: Врската на Серенај Сарикаја и Џем Јилмаз во криза?

Врската на Серенај Сарикаја и Џем Јилмаз во криза?

Врската меѓу Серенај Сарикаја и Џем Јилмаз предизвика различни реакции во јавноста. Многумина не беа задоволни од нејзиниот избор. Турските медиуми не престанаа да пишуваат во претходните денови дека односите меѓу Серенај и Џем не се во најдобар ред. Некои…
Read more