Tag Archive: Во серијалот не го сака

Во серијалот не го сака, но во реалниот живот “Шуле”, се топи по “Мелек”

Го привлече вниманието на целата јавност од прекрасната серијата “Се викав Мелек”. Берен Гокјилдиз која им ги зграпчи срцата на публиката со нејзината улога “Мелек”. Но, таа создаде успешна кариера како актерка благодарение на нејзиното учество во ова турската ТВ…
Read more