Tag Archive: во лоша состојба

“Нихан”, во лоша состојба, еве како таа изгледа денес

Неслихан Атагул, познатата турска актерка која ги зеде срцата на многу гледачи ,главно со нејзината улога како еден од протагонистите во серијата “Кара Севда”.Таа ги излуди сите со својата улога, каде што таа изгледаше многу привлечна . Таа е во…
Read more