Tag Archive: „војната“ продолжува

Озџан Дениз и Фејза Актан – нови обвинувања, „војната“ продолжува

Озџан е обвинет од неговата поранешна сопруга за семејно насилство. Целиот случај заврши на суд, кој сè уште трае. Најголемиот конфликт се појави околу старателството над нивниот син Кузеј. Следуваа разни обвинувања од обете страни, без избор на зборови. Во…
Read more