Tag Archive: видите колку таа се променила!

Познатата турска актерка објави фотографија кога била млада, видите колку таа се променила!

Нургул Јешилчеј е една од најпознатите турски актерки, која често е дел од розевите медиуми, како за приватниот, така и за професионалниот живот. Нургул или како што е позната кај нашата јавност како “Ѓилсерен ” од турската серија “Прампарча” е…
Read more