Tag Archive: (ВИДЕО) Скромни во приватноста: Ајас славеше роденден

(ВИДЕО) Скромни во приватноста: Ајас славеше роденден, а вака го изненади неговата Ојку!

Убавиот и атрактивниот турски актер Серкан Чајоглу го прслави својот 30-ти роденден во друштво на пријателите и најблиските. За разлика од останатите познати, Серкан и неговата сакана, актерката Озге Гурел, со која заедно играат во „Сезона на црешите“ не сакаат…
Read more